Goût Fou?

Puur.
Belgisch.
Verfijning.

Welkom bij onze ambachtelijke chocolade atelier

Laat je verleiden door een wereld van exquise smaken en nauwgezet vakmanschap in ons ambachtelijke chocoladeatelier. We zijn er trots op dat we door Gault Millau erkend zijn als 'Ontdekking van het Jaar 2021', een bewijs van onze toewijding aan culinaire uitmuntendheid. Als trots lid van het Handmade in Belgium label zijn onze creaties niet zomaar chocolade; ze zijn het resultaat van echte artisanale toewijding.

Ons verhaal begint met de beste cacaobonen van over de hele wereld. Deze bonen worden zorgvuldig met de hand geplukt om de beste kwaliteit te garanderen. Met onze deskundige chocolatiers aan het roer transformeren we deze bonen in verrukkelijke stukjes eetbare kunst.

Elke praline, mellowcake en reep is een werk van passie, waarbij smaken en texturen harmonieus dansen. We eren traditie maar omarmen innovatie, waardoor we eigentijdse en onverwachte chocolade-ervaringen kunnen creëren.

We geloven in transparantie en integriteit. Onze erkenning als officiële ambachtelijke chocolaterie onderstreept onze toewijding aan aloude technieken en onze niet aflatende inzet voor kwaliteit. Als je van onze chocolaatjes geniet, is dat niet zomaar een traktatie; je ervaart het hoogtepunt van expertise en liefde voor het vak.

Bezoek ons en ontdek een wereld van unieke smaken, texturen en het plezier van authentiek vakmanschap. Welkom bij een voorproefje van handgemaakte luxe en ontdek waarom onze chocolaatjes meer zijn dan lekkernijen; ze zijn een ware belichaming van de kunst van het chocolade maken."

Chocolade groetjes!

Creëer je smaak en wees anders!

Com Gout Fou Shop 20200516 0074

Verkooppunten

Kom uw bestelling afhalen in één van onze verkooppunten.

Wij hebben partners die onze chocolade producten verdelen op verschillende plaatsen in binnen en buitenland, ontdek via onderstaande knop waar jij het snelste aan jouw Goût Fou producten kan kopen.


Lees meer

Kwaliteit

Puur.
Belgisch.
Verfijning.

In ons artisanaal chocoladeatelier is kwaliteit onze leidraad. We geloven dat elk stuk chocolade een kunstwerk moet zijn en om dat te bereiken, laten we geen ruimte voor compromissen.

Onze reis begint met de zorgvuldige selectie van de beste cacaobonen van over de hele wereld. Deze bonen vormen de basis van onze creaties en we zorgen ervoor dat ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en ethische herkomst.

Onze chocolatiers, ware kunstenaars in hun eigen recht, transformeren deze exquise bonen in verrukkelijke meesterwerken. Elke stap in het proces is een bewijs van onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit. Van het minutieuze tempereren van de chocolade tot de handgeschilderde details op onze truffels, elk detail is belangrijk.

We zijn er trots op dat we alleen de meest verse en beste ingrediënten gebruiken en waar mogelijk lokaal inkopen om unieke en harmonieuze smaakcombinaties te creëren. Elk stuk is een symfonie van smaken, gemaakt met precisie en passie.

Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan onze ingrediënten; het strekt zich uit tot onze klantervaring. Wanneer je van onze chocolaatjes geniet, geniet je niet alleen van een lekkernij, maar dompel je jezelf onder in een wereld van toewijding, kunstzinnigheid en, bovenal, kwaliteit.

In onze chocolaterie is kwaliteit niet alleen een standaard; het is een manier van leven. We nodigen u uit om het verschil te proeven en de kwaliteit te ervaren die ons onderscheidt in de wereld van ambachtelijke chocolade.

Kwaliteit is goed doen wanneer niemand kijkt.